Airbrush pisztolyok, kompresszor

Airbrushoz is használható nagy teljesítményű
szénkefe mentes kompresszorok többféle kivitelben.

Az Alder Grand air kompresszorokat elsősorban olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik airbrush kompresszor vásárlását tervezik, de nem társasházban laknak, azaz a nagyobb hanegőt elviselik cserébe a sokkal nagyobb teljesítményárt és széles körben való lakalmazhatóságért. Az alábbi kompresszorok felhasználhatóak nagy fényezőpisztolyok, pneumatikus gépek meghajtására is, vagyis azoknak is nagy segítség, akik eredetileg airbrush munkákhoz keresnek most kompreszort, de más eszközökkel is szeretnének később dolgozni. Gondljunk itt a lakkozásra, ráadásul ezek a kompresszorok nem kerülnek többe, vagy ha mégis az árkülönbség nem jelentős.

Főbb jellemző műszaki paraméterek:

- Szénkefementes kalickás asszinkronmotor
- Maximális nyomás 9bar (alapból 8)
- Szállított levegőmennyiség 233L/s
- Teljesítmény 1500 watt
- Melegedés védelem, precíz nyomás szabályozó, 2 db nyomásmérő óra, negyedes gyorscsatlakozó

Amit még kínálunk:

- 1 év teljes körű garancia (törésre)
- 3 év szavatossági garancia
- 5 év minimum idő a minden alkatrészre kiterjedő alkatrészellátásra
- Örök ingyenes szervízelés a munkát illetően
- Ingyenes szakmai tanácsadás vásárlás előtt (garanciával)
- Online segítség ügyfélszolgálat reggel 8-tól este 10- valamennyi elérhetőségünkön
- Ingyenes termék használat oktatás személyesen megjelenő ügyfeleinknek, vagy web kamerán


Alder Grand Air AD256 kompresszor
Ára: 35.900.-


Klasszikus felépítésű egyik legnagyobb szériában gyártott termékünk, ami a legjobb ár/érték arányt szavatolja a kategóriájában.
Tartályának ürtertalma 24 liter, maximális nyomása 9 bar, tehát teljesen feltöltött állapotban 216 liter levegőt tud tárolni.
Elsősorban ház körüli munkákra, társasházban, dolgozó ügyfeleinknek ajánljuk.


Alder Grand Air AD255 kompresszor
Ára: 35.900.-


Ez a speciális kivitelben készülő termékünk egyedi képességekkel marad mindíg talpon. Súlypontja nagyon alul van, melynek köszönhetően nagyon stabilan áll.
Kiváló azon ügyfeleink számára, akik autóval szállítják ehlyszínre kompresszoraikat, hisz nem szükséges az autóban kikötni, rögzíteni.
Tartály kapacitása 15 liter, 9 barra feltöltve 135 liter levegőt tárol.


Alder Grand Air AD254 kompresszor
Ára: 35.900.-


Speciális felépítésének köszönhetőan a kompresszorcsalád leginkább esztétikus tagja. Ajánljuk azon ügyfeleinknek, akiknek fontos a halytakarékosság, és a külcsíny.
Airbrush pisztolyok meghajtására, ligszerszámokhoz és fényezőúpisztolyokhoz egyaránt alkalmas.

Tartály kapacitása 16 liter, 9 barra feltöltve 144 liter levegőt tárol.


Alder Grand Air AD257 kompresszor
Ára: 42.900.-


Klasszikus felépítésű nagy tartályal rendelkező termékünk szintén kiváló ár/ értékaránnyal rendelkezik.
Airbrush pisztolyok meghajtására, ligszerszámokhoz és fényezőúpisztolyokhoz kiválóan alkalmas.

Tartály kapacitása 50 liter, 9 barra feltöltve 450 liter levegőt tárol.


Alder Grand Air AD259 kompresszor
Ára: Jelenleg nem kapható!


Speciális felépítése miatt ezt a készüléket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik telephelyen változtatják helyét a kompresszornak. Rendkívül kényelmesen tologatható kis helyigényű készülék.
Airbrush pisztolyok meghajtására, ligszerszámokhoz és fényezőúpisztolyokhoz kiválóan alkalmas.

Tartály kapacitása 75 liter, 9 barra feltöltve 675 liter levegőt tárol.


- Szénkefementes kompresszor motor:
A kompresszor meghajtására szolgáló motor nem tartalmaz szénkefét. Biztosan mindenki hallotta már: Szénkefés lett, ezért tönkrement. Igen, a szénkefe elkopik, mert egy súrlódó alkatrésze a villanymotornak. Kompresszorunk motorja ezért kalickás aszinkronmotor, tehát súrlódó alkatrészt nem tartalmaz. Tehát nem kopik el sosem.
- Vákuum szívó képesség:
A kompresszor levegő pumpája 2 szelepet tartalmaz. Egyik mint más termékeknél a kiáramlásnál található, másik szokatlan módon a beszívás oldalon. Ennek segítségével a készülék nem csak erősen fújja a levegőt, de erősen szívja is. Így a kompresszor vákuum kompresszorként is jól használható. Csatlakozás: „fél col” Vákuum teljesítmény: 700 hdg/233L/s.
- Motor védelem:
Kompresszorunk motor tekercselésére szereltünk egy hő érzékelőt. Ha valamiért a kompresszor motorja túl melegedne, a hő érzékelő kikapcsolja a motort. Ilyen túlmelegedés normál körülmények közt nem képes létrejönni.
- Kompresszor nem melegszik túl:
Az AD253 kompresszor dugattyú gyűrűje teflonból készült, hogy a legkisebb súrlódási energia jöjjön létre működés közben. A súrlódás mellékhatásaként létrejövő hő energia ezért rendkívül kevés, ami lehetővé teszi, hogy a levegőpumpa sose tudjon túl melegedni. A levegő természetesen összenyomáskor felforrósodik, és ez a forró levegő melegíti fel a kompresszor alkatrészeit. Mivel azonban ez a levegő mindig állandó hőmérsékletű (nyomástól függően) mindig azonos hőmérsékleten tartja a pumpát. Tehát a meleg a kompresszor, nem probléma. Aggódni nincs okunk.
- Dupla nyomásmérő óra:
A kompresszor 2 nyomásmérő órával rendelkezik. Egyik óra méri a kiáramló előre beállított levegőnyomást, a másik pedig a tartályban lévő levegő nyomását mutatja. Így figyelemmel kisérhetjük a tartályban pufferált levegő mennyiségének változását.
- Precíz nyomás szabályozás:
Mivel airbrush dekorációs pisztolyokat is forgalmazunk, a nagyobb kompresszorainkon is olyan szabályozó rendszer van, ami precízen leszabályozza a levegőt az ilyen kis pisztolyoknak is. Tized bar pontossággal működő szabályozót tartalmaz az AD253 kompresszor.
- Bővíthető tartály kapacitás:
A levegőtartály 2 oldalán fél colos dugókat helyeztünk el annak érdekében, hogy ha a puffer tartály méretét szeretnénk növelni egy kiegészítő tartály csatlakoztatása rendkívül egyszerű lehessen.
- Kondenszvíz szűrés:
A kompresszor működése közben az összesűrített levegőből nedvességkicsapódást tapasztalhatunk. A levegőpumpát és a tartályt összekötő levegőcső bordázott, igyekszik hűteni a levegőt, hogy a lehet legtöbb víz ott csapódjon ki a levegőből, és a tartály alján összegyűlve az már problémát ne okozzon a festéskor. A tartályból később egy szelep segítségével a vizet leengedhetjük a tartályból. Gyakorlatban a tartály, úgy működik, mint egy nagy vízleválasztó.

A szállítással, és a fizetéssel kapcsolatban:
A küldési díj csupán a posta által felszámolt költséget jelenti, csomagolási, és egyéb költségek nem kerülnek felszámításra.

Utalást követő küldés, és utánvétel (postásnak fizetsz) egyaránt lehetséges, az ehhez kapcsolódó pontos díjakat
a www.posta.hu oldalon találod. Jelenleg utánvéttel mindegyik modellre 2.200.-

Továbbá lehetőség van a személyes átvételre, kipróbálásra, és a készpénzes fizetésre Alsónémedin (Bp-től délre 8 km)!

Ha délután 2 óráig a terméket megrendeled, már másnap délelőtt nálad lehet az új GrandAir kompresszorod!

Elérhetőségeim: (Pap László)

Postacím:
Alsónémedi
Széchenyi u. 37
2351

Tel.: 06-30-263-15-01

Email: lszlp2625@gmail.com

 


GPS Koordináta:
N47.3172475 E19.1509510
Skype: pap.laszlo76


Szerkesztő: Pap László Email: lszlp2625@gmail.com